Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 2166220320
Belgegeçer :
WEB https://sehityusufkenan.meb.k12.tr
Adres : SARIGAZİ MAH. NAMIK KEMAL CAD. NO: 48 İÇ KAPI NO: 1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
VİZYON : İstiyoruz ki... Okulumuz ülkemizde özgün ve öncü; sosyal, kültürel ve mesleki açıdan örnek; teknolojik açıdan tam donanımlı; öncelikli, seçkin ve tercih edilen bir okul olsun.
MİSYON : Biz; üretken, öğrenmeyi öğrenmiş, öğrendiğini bilen, insancıl, kendine güvenen, risk alan, takım ruhu taşıyan, "Biz" merkezli, iletişime önem veren, iletişim kurabilen, bilişim teknolojilerini kullanabilen, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek mesleki bilgi ve beceriye sahip, merak ve ilgi düzeyi yüksek, planlı ve programlı çalışabilen, yüksek öğrenim kapılarını açabilen, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, insan ve çevre sevgisi ile donanmış bireyler yetiştirmek ve iş hayatına kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal-Öğlenci-Karma
Servis : Var
Ulaşım : İETT Otobüs Hatları (19E, 19A, 131YS, 19V) veya Dudullu-Sarıgazi Dolmuş Hattı ile doğrudan ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Sancaktepe-Sarıgazi Merkezden 15dk yürüyüş ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Sancaktepe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 28km, ilçe merkezine 1,5km (yaya olarak 15dk) ulaşım sağlanmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :